Boss BCB-1000 Pedal Board
  • Afbeelding van Boss BCB-1000 Pedal Board
  • Afbeelding van Boss BCB-1000 Pedal Board
  • Afbeelding van Boss BCB-1000 Pedal Board
  • Afbeelding van Boss BCB-1000 Pedal Board
  • Afbeelding van Boss BCB-1000 Pedal Board
  • Afbeelding van Boss BCB-1000 Pedal BoardBoss BCB-1000 Pedal Board

€ 399,-


Veilig betalen met iDEAL
Op VoorraadProductinformatie

Suitcase-style design voor maximale mobiliteit

De BCB-1000 biedt een innovatieve nieuwe benadering inzake pedalboard-design en maakt reizen met je rig makkelijker dan ooit. De duurzame body in suitcase-stijl voorziet een robuuste bescherming, en is voorzien van een intrekbare handgreep en ingebouwde wielen, voor makkelijk transport van en naar repetities en optredens. Als je het deksel losmaakt, zie je een schuin aluminium montagevlak voor twee rijen pedalen, met daaronder voldoende ruimte voor kabelgeleiding en een stroomvoorziening. En met de ingebouwde verdeeldoos kun je in een handomdraai inpluggen en klaar staan om te spelen.

Een pedalboard transporteren kan ook makkelijk

Met de vooruitstrevende BCB-1000 kun jij je verplaatsen met je pedalboard, met het gebruiksgemak van een handbagagekoffer. Het op maat gemaakte gegoten design biedt een perfecte balans tussen duurzaamheid en een gereduceerd gewicht, terwijl de vaste handgrepen aan de boven- en zijkant een aanvulling vormen op de intrekbare handgreep en de ingebouwde wielen. Zo kun je hem grijpen, dragen en rollen wanneer dat nodig is. Vier aangepaste sluitingen vergrendelen het deksel en houden het stevig op zijn plaats tijdens het transport. Ze laten ook terug gemakkelijk los wanneer het tijd is om te spelen. Het deksel is tevens bekleed met schuim, zodat er een beschermend kussen ontstaat voor je pedalen terwijl je onderweg bent.

Creëer je perfecte pedaalopstelling

Het aluminium montagevlak van de BCB-1000 biedt voldoende ruimte voor verschillende pedaalconfiguraties, waaronder plek voor loop switchers of volume/expressiepedalen. Met een muntstuk kan het oppervlak snel worden verwijderd voor opstelling en onderhoud, en de doorvoergleuven zorgen voor een clean kabelmanagement: voor een nette look aan de bovenkant. De pedaalketen is intern verbonden met een geïntegreerde verdeeldoos: die zorgt voor een instrument-ingang en mono- of stereo-uitgangen aan de achterzijde van het pedalboard; voor ultrasnelle verbindingen.De Snaar, winkel voor gitaristen!


Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Bestellingen boven de €50,-, ALTIJD GRATIS VERZENDING!