Boss EV-30 Dual Expression Pedal
  • Afbeelding van Boss EV-30 Dual Expression Pedal
  • Afbeelding van Boss EV-30 Dual Expression Pedal
  • Afbeelding van Boss EV-30 Dual Expression Pedal
  • Afbeelding van Boss EV-30 Dual Expression PedalBoss EV-30 Dual Expression Pedal

€ 99,-


Veilig betalen met iDEAL
Op VoorraadProductinformatie

GROTE EXPRESSIE MET KLEINE AFMETINGEN

Voor een professionele expressiecontrole in een compacte behuizing bestaat er geen betere keuze dan de BOSS EV-30. Zijn compacte afmetingen maken hem uitermate geschikt voor krappe pedalboards, terwijl de gegoten aluminium behuizing een ijzersterke basis én de befaamde robuuste duurzaamheid van BOSS biedt.
Een belangrijke feature van de EV-30 is het innovatieve interne mechanisme dat voor een ultrasoepele feel en precieze parametercontrole zorgt. De werking daarvan kan gerust wedijveren met die van full-size pedalen. En met twee expression outputs is het mogelijk om twee verschillende apparaten met één pedaal te besturen. De outputs zijn elektronisch geïsoleerd, waardoor ruis en brom geen schijn van kans maken.

De EV-30 brengt krachtige real-time parameteraansturing naar de vele BOSS compact pedalen die uitgerust zijn met expression pedal inputs. Hij is ook ideaal te gebruiken in combinatie met BOSS multi-effectprocessors en effect switching systemen. De handige polariteitschakelaar zorgt voor compatibiliteit met een brede waaier muziekapparatuur, zodat je de EV-30 samen kunt gebruiken met de meeste apparaten die expression control ondersteunen.De Snaar, winkel voor gitaristen!


Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Bestellingen boven de €50,-, ALTIJD GRATIS VERZENDING!