Boss TU-02
  • Afbeelding van Boss TU-02Boss TU-02

Clip-On Tuner

€ 16,-


Veilig betalen met iDEAL
Op VoorraadProductinformatie

Helder kleurendisplay met instelbare kijkhoek

Met een helder kleurendisplay, kantelbare aanpassingsmogelijkheid en vier selecteerbare modi biedt de veelzijdige TU-02 een betrouwbare tuning voor gitaar, bas, ukelele en andere snaarinstrumenten.

Veilig en betrouwbaar

Het contrastrijke kleurendisplay van de TU-02 zorgt ervoor dat je overal waar je speelt nauwkeurig en eenvoudig kunt tunen. De robuuste, gewatteerde clip hecht zich stevig vast aan de kop van je instrument, terwijl je met de draaibare verstelling het display kunt positioneren in de optimale kijkhoek. Eén CR2032-lithiumbatterij zorgt voor een continue runtime tot 24 uur, terwijl de automatische uitschakeling de batterij spaart wanneer de tuner niet wordt gebruikt.

Werkt met gitaar, bas, ukelele en meer

Dankzij zijn veelzijdige modi en het quick-change design kun je met de TU-02 verschillende instrumenten stemmen. Kies uit de standaard stemfuncties voor gitaar, 4- en 5-snarige bas en ukelele, of uit de chromatische modus voor alternatieve tunings en andere snaarinstrumenten. Flat tuning over een bereik van twee halve tonen naar beneden wordt ondersteund: pérfect voor muzikanten die graag laag tunen, voor een zwaardere sound. En met een instelbare kalibratie van 430 tot 450 Hz kun je de tuner indien nodig instellen op een andere referentie dan de standaard 440 Hz.De Snaar, winkel voor gitaristen!


Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Bestellingen boven de €50,-, ALTIJD GRATIS VERZENDING!