Boss WL-50 Wireless Guitar System for Pedalboard Intergration
  • Afbeelding van Boss WL-50 Wireless Guitar System for Pedalboard IntergrationBoss WL-50 Wireless Guitar System for Pedalboard Intergration

€ 199,-


Veilig afrekenen
Dit product is op voorraadProductinformatie

DRAADLOZE VRIJHEID VOOR PEDALBOARDS

Met de WL-50 is het nog nooit zo eenvoudig geweest om je pedalboard van draadloze vrijheid te voorzien. De WL-50 wordt aangedreven door de nieuwste BOSS-technologie, en levert een eersteklas geluid en een plug-and-play-ervaring die komaf maakt met alle problemen die draadloze systemen normaal met zich meebrengen. De ontvanger in effectpedaal-formaat past precies naast je andere pedalen. Hij is is voorzien van een dockingpoort voor het opladen van de zender en het automatisch instellen van de beste draadloze verbinding. Er is zelfs een handige DC-uitgang, zodat je de stroom kunt verdelen over meerdere pedalen in je board.

Van zodra je de eenvoudige draadloze onafhankelijkheid ervaart die de WL-50 biedt, zul je nooit meer willen terugkeren naar een standaardkabel! De installatie verloopt snel en eenvoudig. En je kunt je vrij bewegen tijdens speelsessies thuis, jammomenten met vrienden, en optredens op het podium. Tijdens de soundcheck voor een optreden, kun je bijvoorbeeld ook middenin de zaal jouw klank beluisteren - en zo de beste sound voor het publiek instellen. En met de mogelijkheid om te interageren met andere muzikanten, zullen je live shows dynamischer en onderhoudender zijn dan ooit.

Advies nodig? Stuur een email naar: info@desnaar.nl of bel naar 0513-624128