Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 9:30 - 18:00

Woensdag: 9:30 - 18:00

Donderdag: 9:30 - 18:00

Vrijdag: 9:30 - 18:00

Zaterdag : 9:30 - 17:00

Zondag: GeslotenAdresgegevens:


Muziekhandel de Snaar - Heideburen 11A - 8441GL Heerenveen - 0513-624128 - info@desnaar.nl - BTW NR: NL098226630B02 - KVK NR: 75809605Over de Snaar


We zijn begonnen in 1978 aan het Meer 207 te Heerenveen als piano en orgelzaak, na enkele jaren was het tijd om naar een andere locatie te verhuizen in Heerenveen. In 1983 heeft Harry het pand aan de Heideburen 11 gekocht om vanuit hier de winkel verder voort te zetten.


In de ontwikkeling van de muziekbranche is natuurlijk in de loop der jaren veel veranderd. Orgels werden in de loop der tijd vervangen door keyboards en piano’s kregen het nieuwe broertje de digitale piano erbij. Bij ons in de winkel verdwijnen de toetsinstrumenten en worden de snaarinstrumenten kern van het assortiment.In 2002 is er een stuk bij het pand aan de Heideburen aangebouwd, hierdoor is het winkelvloer-oppervlakte verdubbeld. Meer ruimte betekend natuurlijk meer gitaren en versterkers! Op alle fronten is ons assortiment in de loop der jaren uitgebreid, keyboards en piano’s maken plaats voor gitaren. Merken zoals Martin, Fender en Gretsch voeren inmiddels de boventoon, specialisatie is een feit.Door ons grote assortiment akoestische en elektrische gitaren kunnen we altijd passend advies en service geven, waardoor de consument met een tevreden gevoel de winkel verlaat. Service en kwaliteit staat hoog bij ons in het vaandel!

Is er iets mis met uw gitaar of versterker? Neem gauw contact met ons op, dan gaan we met u kijken of we uw instrument kunnen repareren! In onze werkplaats kunnen we de meeste reparaties aan gitaren en versterkers uitvoeren, snaren vervangen doen we terwijl u wacht!De meeste onderdelen zoals bijvoorbeeld buizen, een topkam of kambeen hebben we over het algemeen gewoon op voorraad, hierdoor is een reparatie gauw klaar. We streven er altijd naar om eenvoudige reparaties binnen twee werkdagen klaar te hebben, de complexere reparaties nemen over het algemeen meer tijd in beslag.


Begin 2020 is het historische grachtenpand aan de Heideburen 11 verkocht, we gaan verder in de "nieuwbouw" op Heideburen 11A. We hebben hetzelfde assortiment op minder vierkante meters in een véél gezelligere winkel!Groeten ,

Harry de Vries