Roland MC-101 Groovebox
  • Afbeelding van Roland MC-101 GrooveboxRoland MC-101 Groovebox

for Beatmakers

€ 429,-


Veilig betalen met iDEAL
Op VoorraadProductinformatie


Productiestudio in zakformaat.

De MC-101 is een professionele productietool, die de klanken én veel van de mogelijkheden heeft overgeërfd van zijn grotere broer: de MC-707. En klein zijn, heeft ook voordelen. De MC-101 is solide maar licht. Hij draait ongeveer vijf uur op vier AA-batterijen. Hierdoor kun je zowat overal sounds ontwerpen, drumpatronen creëren, en muzikale frasen componeren. En hij is niet alleen een kladblok voor eenvoudige ideeën. Je kunt volwaardige professionele tracks produceren, of achtergrondsporen en begeleiding creëren voor live optredens.

Zet een creatieve vonk in vuur en vlam.

De MC-101 heeft een viersporige sequencer die geoptimaliseerd is voor het creëren van hedendaagse elektronische en dansgerichte muziek. Je kunt de 16 RGB-pads gebruiken om drum-, bas- en synthesizerpatronen te creëren en je eigen originele muziek te produceren. Ontdek een muzikale speeltuin, waar je loops en one-shots vrij kunt combineren met melodische frasen; waaronder je eigen MIDI-sequenties en geïmporteerde geluidsopnamen. Componeer en trigger clips, (her)arrangeer, re-sample, neem automatisering op, en nog veel meer.

Een draagbare studio nokvol vintage gear

De MC-101 gebruikt het ZEN-Core Synthesis System: de meest geavanceerde synth engine die we ooit hebben gemaakt. ZEN-Core levert dé Roland-klanken die al meer dan veertig jaar de elektronische en dansgenres definiëren. Legendarische instrumenten zoals de TR-808, TR-909, JUNO-106 en SH-101 zijn allemaal aanwezig, en staan klaar om klassieke klanken te repliceren of te combineren, te tweaken en te verwerken tot compleet nieuwe sounds.

De Snaar, winkel voor gitaristen!


Op werkdagen voor 16:00 besteld? Morgen in huis!
Bestellingen boven de €50,-, ALTIJD GRATIS VERZENDING!